sunnuntai 6. lokakuuta 2013
Turkinpippurihyydykekakku
pohja:
75g voita
3/4 pakettia suklaapisara-keksejä
täyte:
4 liivatelehteä
5 dl kermaa
1 prk mascarponejuustoa
400 g maitosuklaata
2 dl turkinpippurirouhetta
Murskaa keksit ja lisää keksimurun joukkoon sulatettu voi. Painele seos tasaisesti leivinpaperoidun vuoan pohjalle. Laita jääkaappiin jähmettymään.
Valmista täyte. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon mascarpone, sulatettu suklaa ja turkinpippurirouhe. Kuumenna ½ dl vettä kiehuvaksi ja sulata pehmenneet liivatelehdet kuumaan vesitilkkaan. Kaada liivateseos ohuena nauhana suklaamoussen joukkoon. Kaada täyte pohjan päälle ja laita jääkaappiin hyytymään vähintään neljäksi tunniksi. Koristele.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti