torstai 6. syyskuuta 2012

Kaneliässiä


Kaneliässät 

(n.50 kpl)

200g margariinia
2 dl sokeria
1 muna
1 tl vaniljasokeria
1 1/2tl kanelia
1 tl leivinjauhetta
4 dl vehnäjauhoja

Koristeeksi: 
3/4 dl sokeria
2 tl kanelia

Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää muna hyvin vatkaten. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita taikinaan. Kääri taikina kelmuun. Anna levätä jäääkaapissa muutama tunti. Jaa taikina osiin. Pyöritä taikinasta pikkusormen paksuisia tankoja. Leikkaa ne noin 7 cm:n pätkiksi. Pyöritä pätkät lautasella kaneli-sokeriseoksessa.
Muotoile tangosta pellille leivinpaperin päälle ässän muotoisia pikkuleipia. Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti