maanantai 11. helmikuuta 2013

Mustikka-valkosuklaa kuppikakut


n. 24 kpl.

2 dl sokeria
150 g voita
2 munaa
1,5 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
hieman suolaa
100 g valkosuklaata
4 dl mustikoita

Kuorrute:
4 dl kermaa
400 g tuorejuustoa
4 rkl soseutettuja mustikoita
sokeria

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin sekoittaen. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä maito. Kääntele lopuksi joukkoon mustikat ja valkosuklaa. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 175 asteessa noin 15 minuuttia. Anna kuppikakkujen jäähtyä hyvin ennen kuorruttamista.
Valmista kuorrutus. Vaahdota kerma ja lisää joukkoon tuorejuusto, survotut mustikat sekä sokeria maun mukaan. Pursota kuorrutetta muffinien päälle. Koristele. 




3 kommenttia:

  1. Hei kiitos ihanista leivonta ohjeista, kokeilin tätä ohjetta tuli kyllä suussa sulavia.

    VastaaPoista
  2. Voisiko kuorrutetta pursottaa myös täytekakun päälle

    VastaaPoista
  3. Voisiko kuorrutetta pursottaa myös täytekakun päälle

    VastaaPoista