torstai 28. maaliskuuta 2013

Sitruunapikkuleivät


Leivotaan- lehden hieman muokatulla ohjeella tehtyjä pikuleipiä. Sitruunankuoren tilalta laitoin Lemon Curdia ja lisäsin hieman jauhojen määrää. Jos haluaa vielä enemmän sitruunan makua voi myös pikkuleipien väliin laitaa tuota sitruunatahnaa.

1 dl sokeria
6 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
200g voita
1 keltuainen
1 dl Lemon Curdia

Sekoita keskenään sokeri,vehnäjauhot ja leivinjauhe. Kuutioi voi ja lisää se seokseen. Nypi ainekset sekaisin. Lisää joukkoon keltuainen ja Lemon Curd. Leivo taikinasta kaksi tankoa ja leikkaa tangot sopivan kokoisiksi paloiksi. Pyörittele palat palloiksi litistä niitä hieman. Laita palat leivinpaperoidulle pellille ja paista 200 asteessa n. 10 minuuttia. Koristele jäähtyneenä suklaalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti