maanantai 18. maaliskuuta 2013

Toffeeneliöt



Toffeeneliöitä Sitruunaruoho-blogista löydetyllä ohjeella.

Keksi:
100g voita
3 rkl sokeria
85 g vehnäjauhoja
55 g maissitärkkelystä

Karamellitäyte:
125 g voita
85 g fariinisokeria
2 rkl hunajaa
1 tlk (.n 400g) kondensoitua maitoa
1 rkl vaniljasokeria

Kuorrutus:
200 g maitosuklaata

Vaahdota voi ja sokeri.  Lisää jauhot ja sekoita. Painele kuivahko seos leivinpaperoidun vuoan pohjalle ja paista 175 asteisessa uunissa noin 25 min. 
Tee sillä välin täyte. Laita kattilaan voi,fariinisokeri ja hunaja ja kuumenna levylla sekoitellen kunnes kaikki ainekset ovat sulaneet tasaiseksi kastikkeeksi. Anna kiehua hiljalleen noin 7 min. Nosta pois levyltä ja sekoita joukkoon kondensoitu maito ja vaniljasokeri. Kaada täyte keksipohjan päälle ja laita vielä uuniin noin 20 minuutiksi. Anna jäähtyä. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa ja levitä toffeen päälle. Leikkaa neliöiksi ennen kuin suklaa ehtii kovettua kokonaan. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti